Ne mozete narucivati iz Vase drzave. United States

PERFECTBODY

Ljudi koji rade zajedno, dele strast prema sportu, fitnesu i zdravlju. Entuzijazam, kombinovan sa ekspertskim znanjem o ishrani i suplementaciji manifestuje se kroz uvoz visoko kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda koje podrzava najsavremenija nauka. Mi smo kompanija posvecena izuzetnim proizvodima i potrosacima koji te proizvode kupuju i koriste. Nas fokus su proizvodi za opstu populaciju koja tezi boljem izgledu i poboljsanju zdravlja. Nasa posvecenost visokim standardima i poslovna etika izdvajaju nas od ostalih. Proizvodi koje uvozimo odgovaraju najstrozijim kriterijumima. Svi nasi proizvodi su provereni i poseduju svu potrebnu dokumentaciju od strane svih nadleznih organa u zemlji proizvodjaca, provereni su i odobreni na mnogim trzistima sirom sveta, a naravno, prosli su detaljne laboratorijske analize nadleznih laboratorija za kontrolu i bezbednost prehrambenih proizvoda u Srbiji i odobreni su od strane svih institucija. PERFECTBODY je stavio fokus na evropske brendove i njima veruje jer ispunjavaju sva tri neophodna uslova:

- Vrhunski kvalitet i bezbedni sastojci
- Inovativne formulacije, proizvodi koji daju rezultate
- Pristupacne cene

Mnogi od profesionalnih sportista iz najrazlicitijih sportova, rekreativci koji se bave fitnesom i profesionalni bodibilderi, pa i sami vlasnici radnji isprobali su proizvode Evropskih proizvodjaca i ne samo da su ustanovili da Evropski brendovi ne zaostaju za Americkim, vec su mnogim proizvodima dali prednost u odnosu na americke proizvode iz istih kategorija. Kada na to dodate znatno strozije kontrole sastava i kvaliteta u EU, vas izbor se sam namece.

PERFECTBODY JE DRUGACIJI JER:

Proizvodi ne odstupaju od deklaracija – sta pise na deklaraciji to je i u pakovanju.

EU ima izuzetno stroge kriterijume procesa proizvodnje i kvaliteta proizvoda. Nasi proizvodi odgovaraju tim standardima.

Svi proizvodi sadrze kompletne i precizne nutritivne informacije tako da potrosaci znaju tacno sta nasi proizvodi sadrze. Nikakve “tajne anabolicke formule” i nikakve “tajne mesavine (proprietary blend)” nisu deklarisane na nasim proizvodima.

PERFECTBODY ima u ponudi sjajne proizvode, vrhunskog kvaliteta i pruza vam mogucnost da ih kupujete po sto pristupacnijim cenama. U PERFECTBODY-u, kvalitet je od izuzetnog znacaja za nas. Nasa filozofija je da kroz vrhunski kvalitet izgradjujemo poverenje kod kupaca, i da ih kvalitetom i cenama okrecemo prema nasim proizvodima.

Content