Ne mozete narucivati iz Vase drzave. United States

CARNI 1000 FAT DESTROY 120kaps

1 caps / 1000 mg L-CARNITINE, 10 mg VITAMIN C

Detaljnije

CARNI 1000 FAT DESTROY

Pakovanje: 120 kapsula

Masa jedne kapsule: 1320mg.

Broj serviranja po pakovanju: 120

 

Osloboditi se od nepotrebnog masnog tkiva moze biti tezak zadatak. Intenzivan trening i odgovarajuce prilagodjena ishrana ne donosi uvek ocekivane rezultate. Carni 1000 Fat Destroy koji sadrzi cak 1000 mg l-carnitine-a I 10mg vitamin C u svakoj kapsuli moze da pomogne da se postigne gradja iz snova. L-carnitine ucestvuje u transportu masnih kiselina do mitohondrija gde su predmet konverzije, i kao rezultat formira se energija. Obezbedjivanje dodatne doze l-carnitine-a omogucava da se olaksa ovaj proces sto dovodi do brzeg sagorevanja masnog tkiva i dobijanja dodatne kolicine energije koja je od sustinske vaznosti za trening.

 

NACIN UPOTREBE:

Danima kada trenirate: 1 kapsula nakon budjenja, 1 kapsula pre treninga i jedna kapsula posle podne izmedju obroka.

Danima kada ne trenirate: 1kapsula nakon budjenja i jedna kapsula posle podne izmedju obroka.

Najbolji efekti se postizu kada se preparat uzima 1 sat pre fizickog vezbanja i na prazan stomak (ne direktno pre ili posle obroka).

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

  • CLANSKA CENA OVOG PROIZVODA JE: 2115din
  • KUPUJTE JEFTINIJE: Svi korisnici koji kreiraju nalog na online prodavnici www.PERFECTBODY.rs sticu pravo na clanske cene koje se automatski ispisuju logovanjem sa korisnickim nalogom.
  • Upis u registar Ministarstva zdravlja: Proizvod je upisan u bazu podataka koje vodi Ministarstvo zdravlja.
Content