Ne mozete narucivati iz Vase drzave. United States

PRO BLASTEX 2,27kg

75% / WHEY CONCENTRATE, WHEY ISOLATE, MILK ISOLATE, WHEY HYDROLYSATE , CALCIUM CASEINATE, EGG PROTEIN

Detaljnije

Izaberi ukus:

  • COKOLADA
  • VANILA

Velicina porcije: 30g

Broj porcija po pakovanju: 75

Problastex je mesavina sest proteina sa razlicitim vremenom apsorpcije i razlicitim profilima aminokiselina. Brzo apsorbujuci proteini surutke; (hidrolizat proteina surutke, izolat proteina surutke, koncentrat proteina surutke) su odgovorni za pruzanje hitnih zaliha neophodnih strukturnih materijala u telu, narocito odmah ujutru i neposredno nakon treninga. Protein mleka,  protein jaja i kalcijum kazeinat obezbedjuju dugorocno, sporo oslobadjajuce, snabdevanje strukturnih hranljivih materija i do 12 sati nakon konzumacije. Problastex pruza najsiri moguci spektar profila aminokiselina i napravljen je za optimalno oslobadjanje aminokiselina u krvotok tokom duzeg vremenskog perioda. Ovaj profil aminokiselina je odlican odgovor na zahteve za amino kiselinama cak i najzahtevnijeg organizma. Ovaj sadrzaj specificnih aminokiselina omogucava sinergisticki efekat koji dodatno pojacava efikasnost Problastex-a. Problastex se moze koristiti u bilo koje doba dana, kako ujutru tako i uvece.

NACIN UPOTREBE: U zavisnosti od vasih individualnih potreba, pomesajte 1 porciju (30g) sa 150-200 ml obranog mleka ili vode. Konzumirajte 2-3 puta dnevno, odmah nakon pripreme. Broj serviranja treba da odgovara vasim individualnim potrebama za proteinima.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

  • CLANSKA CENA OVOG PROIZVODA JE: 5250din
  • KUPUJTE JEFTINIJE: Svi korisnici koji kreiraju nalog na online prodavnici www.PERFECTBODY.rs sticu pravo na clanske cene koje se automatski ispisuju logovanjem sa korisnickim nalogom.
  • Upis u registar Ministarstva zdravlja: Proizvod je upisan u bazu podataka koje vodi Ministarstvo zdravlja.
Content