Ne mozete narucivati iz Vase drzave. United States

100% WHEY PROTEIN

80% / WHEY ISOLATE + WHEY CONCENTRATE

Detaljnije

Izaberi ukus:

  • COKOLADA
  • KUKIS

VELICINA PORCIJE: 30g;

BROJ PORCIJA PO PAKOVANJU: 75

100% WHEY PROTEIN je mesavina izolata proteina surutke najviseg kvaliteta (WPI) i koncentrata proteina surutke (WPC) sto garantuje snabdevanje neophodnih strukturnih materijala za izgradnju misica. Proteine surutke karakterisu nizak sadrzaj masti i laktoze i visok sadrzaj razgranatog lanca esencijalnih BCAA aminokiselina. Stavise, 100% WHEY PROTEIN je poboljsan sa dodatnom dozom leucina, jedine amino kiselina koja aktivno stimulise lucenje insulina bez obzira na koncentraciju glukoze. Leucin je kljucni element u biosintezi proteina sto rezultira brzim porastom bezmasne ciste misicne mase. Koriscenje leucina posle treninga daje antikatabolicke i anabolicke rezultate. 100% WHEY PROTEIN se posebno preporucuje za sportiste koji ucestvuju u sportovima koji zahtevaju snagu.

NACIN UPOTREBE: Uzimati 1-3 serviranja dnevno, 30gr pomesajte sa vodom ili mlekom. Broj serviranja bi trebalo da odgovara vasim individualnim potrebma za proteinima.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

 

  • CLANSKA CENA OVOG PROIZVODA JE: 5355din
  • KUPUJTE JEFTINIJE: Svi korisnici koji kreiraju nalog na online prodavnici www.PERFECTBODY.rs sticu pravo na clanske cene koje se automatski ispisuju logovanjem sa korisnickim nalogom.
Content