Ne mozete narucivati iz Vase drzave. United States

PROSTAR WHEY PROTEIN - 2,39kg

Novi, platinasti standard whey proteina!

Detaljnije

Izaberi ukus:

  • BANANA
  • COKOLADA
  • COOKIES
  • JAGODA
  • VANILA

Protein je verovatno najvažniji dodatak ishrani za sve sportiste, a posebno za one koji treniraju dugoročno, naporno i sa velikim težinama. On je gorivo za izgradnju, toniranje i održavanje glatke mišićne mase. U osnovi, protein je neophodan za rast i razvoj. Međutim, proteini se ne koriste direktno nakon apsorpcije iz hrane. Oni se u telu razlazu na prostija jedinjenja – aminokiseline, koje su osnovni gradivni blokovi živih bića. To znači da su aminokiseline, a ne proteini osnovni nutrijenti.

Od 20 aminokiselina koje telo koristi za izgradnju mišića, 11 su neesencijalne aminokiseline (telo ih može sintetisati iz drugih aminokiselina), dok su njih 9 esencijalne, ne mogu se sintetisati u telu i do njih telo dolazi tako što razgrađuje proteine koje mi, ishranom, unesemo tokom dana. Ukoliko bilo koje od 9 esencijalnih aminokiselina nema dovoljno u organizmu, mišići ne mogu rasti ili se oporavljati!

Način na koji telo koristi proteine tokom ili posle treninga razlikuje se od načina na koje koristi masti ili ugljene hidrate. Satima nakon treninga, telo iz aminokiselina proizvodi takozvane strukturalne proteine koji se koriste za popravak ili izgradnju mišića. To je jedan od razloga zasto bi sportisti morali voditi računa o ishrani pre, tokom i posle treninga!

Da bi zadovoljili potrebe sportista u to vreme, istraživači Ultimate Nutritiona su razvili novu i poboljšanu formulu Prostar 100% Wheya sa potpunim spektrom od 20 aminokiselina koje naše telo koristi!

Prostar 100% whey se dobija procesom niskotemperaturnih mikro i ultra filtracija da bi se osigurao najviši kvalitet proizvoda, bez gubitka važnih frakcija kao sto su Beta Lactoglobulin, Alfa Lactalbumin, Glycomacropteptide, Imunoglobini, Proteose Peptones, Serum Albumin , Lactoferrin i Lactoperoxidasa.

Ultimate 100% Prostar Whey je napravljen za sve, od onih koji treniraju dva puta nedeljno, do profesionalnih bodibildera! Takođe poboljšava funkciju imunog sistema i vaše zdravlje! Pomoćiće vam da sačuvate ili izgradite mišićnu masu, ostvarite veću gustinu mišića i definiciju, a sve to PRIRODNIM putem, visokovrednosnim proteinom izolovanim iz surutke!

Zato nemojte više iscrpljivati svoje telo besomučnim treninzima koji nemaju efekta i samo smanjuju vašu mišićnu masu i preuzmite stvar u svoje ruke!

1) Kako se konzumira 100% Prostar Whey?

Može se konzumirati na razne načine. Bilo sa vodom (preporučeno posle treninga) ili vašim omiljenim pićem. Najpotrebniji vam je neposredno nakon treninga, ali ga možete piti i nekoliko puta dnevno kako bi vaše telo konstantno imalo priliv svih potrebnih aminokiselina!

2) Kako 100% Prostar Whey poboljšava imunitet?

Poboljšava imunitet tako što povećava produkciju prirodnih antioksidanata koje telo sintetiše. Takođe, gore pomenute mikrofrakcije, koje se ne gube naprednim postupcima mikrofiltracije pozitivno utiću na imuni sistem, koji slabite napornim i teškim treninzima!

3)Kakav ukus ima?

Prostar Whey se pravi u raznim ukusima da bi se prevazišao gorak ukus aminokiselina. Ukus se dodaje niskotemperaturnim procesom da bi se sačuvala sva prirodna svojstva proteina iz surutke! Izaberite sebi onaj koji najviše volite!

Način upotrebe: Kao dodatak ishrani jednom sportisti najvažnije je koristiti Prostar 100% Whey Protein odmah nakon treninga sa vodom ili omiljenim pićem a prema vašim potrebama možete ga koristiti i nekoliko puta u toku dana kako bi uneli dovoljno gradivnih materija koje su neophodne za rast vašić mišića i pojačali imunološki sistem.

Ostali sastojci: Mesavin proteina (surutkin protein izolat i koncentrat, surutkini peptidi, natrijum hlorid, zasladjivac acesulfam K-(E950), sukraloza(E-955). Emulgator: lecitin (E 322), Vitamin A, Vitamin C, gvozdje. Prirodni i vestacki ukusi. Proizvod sadrzi i de, soju i mleko. Ultimet Prostar whey sadrzi samo prirodno postojece Aminokiseline, ciji je profil ispisan na ambalazi. Takodje sadrzi sve frakcije surutkinog proteina kao sto su: Beta laktoglobulin, Alfa laktoglobulin, glukomakropeptide, imunoglobuline, peptoni proteaze, Serum albumin, laktoferin i laktoperoksid. 

UPOZORENJE: Ovaj proizvod nije prikladan za decu, trudnice i dojilje. Drzati van domasaja dece. Proizvod ne treba koristiti kao zamenu za izbalansiranu ishranu. Nemojte prekoraciti navedenu preporucenu dnevnu dozu!

  • CLANSKA CENA OVOG PROIZVODA JE: AKCIJA 5550
  • KUPUJTE JEFTINIJE: Svi korisnici koji kreiraju nalog na online prodavnici ww.PERFECTBODY.rs sticu pravo na clanske cene koje se automatski ispisuju logovanjem sa korisnickim nalogom.
  • Upis u registar Ministarstva zdravlja: Proizvod je upisan u bazu podataka koje vodi Ministarstvo zdravlja.
Content